La fam no fa vacances és na campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària durant l’estiu.
Aquest any, des de Bendhora ens hi sumem recollint aliments en l’activitat d’aquest diumenge 15  i també durant totes les activitats de marxa nòrdica que fem fins el dia 18.

La campanya pretén motivar a la societat catalana a mobilitzar-se contra la fam més propera organitzant actes i activitats, durant els mesos de maig i juny, que permetin recollir aliments bàsics (oli, llet, llegum cuit i conserves) per omplir els magatzems de les entitats d’ajuda social de la seva població o poblacions a que puguin fer-los arribar als seus beneficiaris durant l’estiu.

lafamnofavacances

Quins són els aliments més adients per a la donació?

Necessitem oli, llet UHT, llegum cuit i conserves. Aquests són aliments d’alt valor nutritiu, bàsics en l’alimentació de les persones. Cada entitat benèfica, d’acord amb l’associació o grup que l’ajuda, pot també demanar especialment algun tipus d’aliment que li faci més falta durant l’estiu.

Podeu trobar més informació sobre la campanya a: http://www.lafamnofavacances.org/