Club Marxa Nòrdica Baix Ebre & BendhoraEl diumenge 8 de maig va tenir lloc a Tarragona la Nordic Walking Champion Series -2016 i nosaltres hi vàrem ser presents per participar per primera vegada en una competició de marxa nòrdica en asfalt. Juntament amb els amics del Club Marxa Nòrdica Baix Ebre ens vàrem inscriure a la distància de 10km.

El dia de la competició també hi havia prova de 5 quilòmetres, de 21 i una competició de 42km en equips.
La trobada va reunir una seixantena de participants amb gent vinguda d’Itàlia, França o Letònia apart de molts participants d’altres regions d’Espanya.

Davínia

Foto de Nordic Walking Series

Per l’equip de Bendhora va ser la nostra primera competició en asfalt i va ser una bona experiència per a nosaltres que ara intentarem resumir.

En arribar a quarts de 9 del matí al Port de Tarragona ens va sorprendre veure la quantitat de participants i veure que molts d’ells ja portaven una bona estona escalfant. De seguida vam reconèixer els italians i francesos ben uniformats. En el moment de la sortida (i sense haver escalfat gaire) tothom va sortir a un ritme molt alt i nosaltres, gens acostumats a caminar per asfalt i menys a aquell ritme no vam trobar el ritme ni estàvem còmodes en aquella superfície.

Poc a poc, ens vàrem adaptar a la superfície i al ritme i finalment la Davínia va entrar dins de les 10 primeres dones en categoria absoluta i el Sergi va quedar primer de la categoria absoluta fent els 10 quilòmetres en poc més d’una hora.

Podi 10km

El millor del dia, retrobar-nos amb amics de la marxa nòrdica i les noves amistats de més enllà de la frontera!

equips