Dissabte 5 de maig a quarts de 8 del matí, començava l’aventura per part de l’equip de Bendhora. La Vanessa, l’Emilio, el Marc i el Sergi es trobaven per pujar a la furgo camí d’Elx a la segona prova de la copa d’Espanya de marxa nòrdica. 

El viatge d’unes 5 hores va permetre que l’equip dinés a la ciutat i es pogués acostar al lloc de la cursa a primera hora de la tarda, per després de canviar-se i escalfar estar a la línia de sortida a les 18h.

La cursa, amb més de 180 inscrits, va tenir una sortida complicada ja que de seguida els participants havien de dividir-se  en dos carrils més estrets. Van ser uns moments caòtics on la màxima preocupació era no trepitjar els bastons de cap company i evitar que trepitgessin els propis.

La primera volta va ser molt ràpida i el grup capdavanter de seguida es va separar de la resta de participants. El circuit, de poc més de 6km era ideal per la pràctica de la marxa nòrdica.

El pas per meta, en finalitzar la primera volta tenia la recompensa de trobar-se al Marc amb unes paraules d’ànims i algun consell sobre la tècnica o el ritme.

 

Finalment els tres competidors de Bendhora van quedar:

Vanessa: 32ena absoluta i 6ena de la categoria Sènior
Emilio: 23è absolut i 11è de la categoria VAM
Sergi: 7è absolut i 1r de la categoria Sènior

 

 

 

També volem destacar que cap d’ells va rebre sanció per la tècnica i això que els arbitres van ser més exigents que en altres curses.

La cursa la va guanyar Pablo Ariza en categoria masculina i Arantxa Pinedo en femenina i els dos encapçalen la classificació de la Copa d’Espanya.

L’aventura per l’equip de Bendhora va acabar a quarts de 3 de la matinada, en arribar a Barcelona.

10 hores de cotxe per fer 13 quilòmetres de marxa nòrdica i moltes rialles!

Gràcies Marc per acompanyar-nos en aquesta aventura!!

 

Des d’aquí volem aprofitar per felicitar als organitzadors del club Costa Blanca Alicante per la gran feina que han fet per organitzar aquesta prova. L’equip de voluntaris que van ajudar a que tot funciones bé va ser genial! Felicitats Peli i Andrés per la part que us toca!!!