Segona edició de la cursa de marxa nòrdica al Circuit de l’Obaga

Aquest 12 de maig s’ha celebrat a Tiurana la segona edició de la cursa de marxa nòrdica del circuit de l’Obaga on una desena de participants han posat a prova la seva tècnica i velocitat.

El circuit de poc més d’un quilòmetre combinava trams perfectes per la pràctica de la marxa nòrdica de competició amb algun tros de sender que servia d’enllaç.

Pocs però amb bon nivell

Els 4 jutges que han controlat la cursa han pogut observar molt bé a tots els participants i han pogut comprovar el bon nivell tècnic de tots ells.
Al final de les 9 voltes al circuit s’han ensenyat 5 targetes blanques i una de groga.

Cursa ràpida i emocionant

La cursa ha sigut ràpida i ha tingut disputes molt interessants, com la disputa entre la Mònica i la Sílvia per la primera posició o la disputa entre la Isabel i la Montse pel tercer lloc. La primera disputa s’ha decidit a falta de dues voltes pel final quan la Sílvia ha aconseguit adelantar a la Mònica i escapar-se lleugerament fins a la meta. La tercera posició s’ha decidit a l’última volta, després d’anar juntes tota la competició, l’Isabel ha aconseguit treure un petit avantatge a la Montse fins a creuar la meta.
En la categoria masculina, l’Emilio ha revalidat la primera posició que va aconseguir l’any passat.
En segona posició ha arribat el Joan, que ha millorat una posició respecte l’any passat. I finalment ha completat el podi el Pep.

Gràcies Tiurana

No volem deixar d’agraïr a la gent del circuit de l’Obaga que creguin en la marxa nòrdica de competició i ens hagin obert les portes per poder fer una cursa de nordic walking.
Moltes felicitats per la feina feta, ha sigut una experiència genial i segur que l’any vinent ens tornem a veure!!