Canvis a la web Bendhora!

Aquesta temporada tenim pensades diferents novetats tant pel que fa a les activitats com en d’altres aspectes de Bendhora i avui us volem parlar del nou sistema de reserves d’activitats.
L’objectiu del canvi és aconseguir un sistema més fàcil per a tots vosaltres, amb pagaments online, control d’abonaments, historial de totes les activitats, etc.
A continuació us explicarem algunes coses que creiem que us poden ajudar a familiaritzar-vos amb el nous sitema:

  • L’usuari que tenieu per fer reserves amb el sistema antic ja no serveix. Heu de crear un nou usuari
  • On posa pagament amb Paypal, vol dir pagar amb targeta de credit, no cal tenir un compte de Paypal creat.
  • Amb el nou sistema no tenim un calendari on es puguin veure TOTES les activitats juntes, sinó que pots accedir a diferents calendaris en funció de la categoria de les activitats: Calendari per les activitats d’iniciació, un altre per les etapes de la travessa, un altre per la volta a Collserola, etc.
  • Per poder reservar plaça per una activitat dels grups d’entre setmana, has de tenir una subscripció (el sistema ja et portarà a fer-ho). Si no fas el pagament online de la subscripció hauràs d’esperar que algú de l’equip de Bendhora confirmi la subscripció quan facis el pagament en efectiu o targeta.

 

Com fer una reserva:

 

Com reservar els grups entre setmana?

Per poder reservar plaça pels grups entre setmana cal comprar una “subscripció”, és a dir, la quota mensual o abonament que es vulgui. Fins que aquesta subscripció no estigui abonada el sistema no us deixarà reservar plaça. Per això ÉS NECESSARI FER EL PAGAMENT ONLINE (en el cas de voler comprar una entrada d’un dia per grup entre setmana o una quota mensual o abonament). Si es fa el pagament online, el sistema et permetrà reservar data i hora per venir al grup entre setmana que vulguis. Sinó, no podràs reservar plaça.

Estem treballant per modificar aquest punt, però de moment és l’única opoció viable.


Alguna pregunta més?

Sí teniu algun dubte o alguna dificultat per fer la reserva no dubteu a contactar amb nosaltres via mail, telèfon o deixant un comentari en aquesta entrada!

Gràcies