Aquest dissabte ja hem arribat a Centelles!

Després d’haver de cancel·lar aquesta etapa el mes de desembre per la previsió meteorològica avui hem pogut fer la 3a etapa de la travessa. Aquest dissabte va ser un dia fred i la sortida començava a La Garriga amb guants, buf, jaquetes cordades fins dalt de tot i el termometre una mica per sobre dels 0º. Tot i això, 20 valents van iniciar el recorregut.

Aquesta 3a etapa és la més llarga fins al moment fent un total de 22km seguint el curs del riu Congost. L’itinerari va ser aquest:

concurs fotogràfic de la 3a etapa

Ja estem començant a rebre les fotografies de la 3a etapa. Els participants tenen temps d’enviar la foto amb el títol a info@bendhora.com fins dilluns 15 a les 22h. Una vegada recollides totes les fotos les publicarem amb un album a la nostra pàgina de facebook i la foto que aconsegueixi més likes el divendres 19 a les 14h serà la guanyadora!
Molta sort a tots els participants!!

4a etapa: Centelles – Vic

Ja no queden places per venir a fer la 4a etapa aquest dissabte 20 de gener. Si algú vol venir que ens escrigui a info@bendhora.com i si tenim alguna baixa contactarem amb vosaltres.