Aquest cap de setmana ha estat ple de marxa nòrdica, turisme i menjar deliciós. Un grup de 15 persones del nostre equip de competició ha viatjat a Bolonya per participar en una prova del campionat italià de marxa nòrdica.

El dissabte vam passar una estona turisme per la ciutat, intentant descobrir algun dels 7 secrets de Bolonya i provant la gastronomia local. Va ser una manera perfecta d’explorar la ciutat i conèixer la seva rica cultura i història.

Diumenge va ser el dia de les competicions. Al matí, vam participar en el Contest Style de marxa nòrdica. Una prova tècnica on en un circuit d’uns 300 metres els participants havíem de fer diferents trams canviant la tècnica. Vam haver de fer trams a doble bastó cada 2 passos o cada 3 passos, també trams amb un sol braç i algun tram on es combinen passos de marxa nòrdica alternada amb passos de doble bastó. Tot això sota la mirada atenta de diferents jutges. Va ser una prova divertida i enmig d’un ambient molt relaxat i divertit. Cap de nosaltres va pujar al podi, però va ser una experiència d’aprenentatge i una estona divertida!

Després, a les 13h30 va tenir lloc la cursa femenina. Unes 70 participants lluitaven per la prova del campionat Italià, i entre elles, sortint des del final les nostres noies! Va ser una cursa força ràpida i amb un grup capdavanter molt fort. Les nostres noies van quedar a mitja classificació. A les 15h30, la cursa dels nois. Igual que abans, una 70 de participants. Va ser una cursa força ràpida on vam aconseguir tenir un dels nostres en el top 10.

La valoració general de la participació és bona, els jutges són molt estrictes amb el fet que la mà quedi més enllà del maluc. S’ha de veure la “lucce”, com diuen en italià. També va ser interessant l’organització dels jutges pel que fa a les targetes i com es comuniquen entre ells.

Per últim, volem agrair a l’organització tot el tracte rebut durant l’estada a la ciutat. Grazie Bologna!

Si sou fans de la marxa nòrdica i esteu buscant noves oportunitats per a explorar el món i competir, no dubteu a unir-vos a les nostres aventures. 

Entra aquí per tenir més info

 

1r Campionat de Catalunya

Cada setmana estem preparant la participació al primer campionat de Catalunya de marxa nòrdica!

Tots els divendres enviem mail amb informació que t’ajudarà molt.