No fang no fun?

Un any més tornem al 4×4 de Elburgo.
Ja en van 6.
Aquest any, però, hem tingut un convidat sorpresa: el Sol.
La jornada va començar amb un sol radiant, cosa estranya si tenim en compte que en les edicions anteriors vam considerar la hipotèrmia com part de l’equipatge.
L’escalfor del sol de primera hora era agradable, tot i que alguns vam trobar a faltar aquell toc èpic que dóna el mal temps…
Crema solar al 4×4?
innimaginable en altres edicions… doncs per primera vegada, ni abrics, ni tèrmiques, ni gorros, ni impermeables, ni aigua… no en vam veure ni a les peixeres…
crema solar i màniga curta…
El que no canvia és l’ambient: la festa de la marxa nòrdica de competició.
Més equips que mai, però el club Landederra ha sabut mantenir l’essència de la prova.
Somriures, retrobaments…

Actuació dels Equips de Bendhora:

El Bendhora Tibidabo va completar 22 voltes. Seguits pel Bendhora Magarola amb 19 voltes i el Bendhora Coscollera amb 18, cada equip va reflectir l’esperit Bendhora que ens caracteritza.

Els Herois Individuals:

En categoria masculina el Sebastià va fer 16 voltes, assegurant-se una posició destacada. En la categoria femenina, vam celebrar un doble triomf amb Silvia al capdamunt, seguida per Carme, ambdues amb 17 voltes. A Bendhora, fer podi en aquesta categoria és ja una bella costum. La nostra presència constant al podi individual femení continua sent una font d’orgull, amb 4 edicions guanyades de 5 i alguns segons i tercers llocs i el record absolut de la prova.

Per acabar, un gran agraïment a l’organització de Landederra per la seva excel·lent organització (l’any vinent torneu a posar pluja!!), i a Nordic Walks i a Bastons amunt per compartir aquesta aventura amb nosaltres.
En el 4×4 d’Elburgo, l’únic que és previsible és la imprevisibilitat… i els nostres podis de la cursa individual femenina, és clar!

 

 

Si vols saber més coses de la marxa nòrdica de competició, dona’ns el teu mail

* indicates required