El Campionat de Catalunya de Marxa Nòrdica a Barruera

Aquest passat 29 de juny, Barruera va ser el punt de trobada del segon Campionat de Catalunya de marxa nòrdica dins del Garmin Mountain Festival. Després de la primera prova de la Copa Catalana celebrada a Valls el passat dia 2, ara tocava el Campionat de Catalunya de marxa nòrdica i es feia dins d’un dels festivals de muntanya més grans que tenim al país.

Un cap de setmana amb curses per muntanya de diferents distàncies, curses d’orientació, caminada de marxa nòrdica i un ambient únic que fa que qui ho provi vulgui repetir l’any següent.

Participació i Resultats de Bendhora

En aquesta ocasió, més de 20 participants ho van fer amb la nostra samarreta. Tots ells amb el seu objectiu, amb les seves il·lusions i amb moltes hores d’entrenament des de que vam començar la temporada el passat mes de setembre. Del primer a l’últim tots ho hem donat tot al circuit del Salencar.

Un circuit espectacular que la pluja del matí va fer que fos encara més divertit amb tolls d’aigua i fang.
Com sempre diem, No fang, no fun!

I tornem a casa amb un somriure d’orella a orella!
Ha sigut un cap de setmana on tots junts hem gaudit de la muntanya, de la marxa nòrdica i de conviure amb aquesta segona família que hem creat poc a poc fent voltes a la campa.
I, atenció, que tornem a casa amb 12 podis sota el braç! Sí, ho has llegit bé: 4 en categoria absoluta i 8 més en diferents subcategories.
Entre tots aquests podis, tenim la campiona i el campió absoluts de Catalunya d’aquest 2024!

Els podis son el resultat de tota la feina de la temporada, però estem igual de contents per cada un dels nostres participants. També per tots els acompanyants d’aquest cap de setmana.
Sempre pendents de tots els competidors, animant a cada volta… Ells també, i sobretot ells, son campions de Catalunya.

En aquest enllaç pots veure la classificació oficial de la prova i veure el gran paper de l’equip de Bendhora: Marxa del Salencar – Campionat de Catalunya de marxa nòrdica.

En aquest altre enllaç podeu llegir la crònica de la FEEC: Sergi Garcia i Lali Pagès campions de Catalunya de Marxa Nòrdica

Aprofitem per felicitar l’organització del Garmin Festival Mountain per la feina feta per acollir el segon Campionat de Catalunya de Marxa Nòrdica. També volem agraïr a tots els voluntaris que ho van fer possible així com a l’equip arbitral que en un circuit exigent van fer un bon paper.

El Tercer Temps: Més enllà de la Competició

La competició no és només la cursa. És moltes més coses. I en aquesta ocasió hem tingut tot un cap de setmana de “convivències Bendhora” on el menys important han sigut els bastons.
Com alguns van cantar per tancar la nit de dissabte, “flying free”!
Gràcies a tots els que heu fet possible aquest cap de setmana.
Gràcies a tots els que formeu part de l’equip de competició, estiguessiu a Barruera o no, perquè tots vosaltres també sou Bendhora.