La Marxa Nòrdica Trepita Fort a la Saligarda

Després de la parada estival, la Saligarda ha marcat el retrobament amb la competició des de l’últim Campionat de Catalunya de Mollet, celebrat al juny. Amb més de 80 participants, aquesta cursa ha reafirmat la creixent afició per la marxa nòrdica a Catalunya.
A Bendhora, rebentem d’alegria per haver estat part d’aquesta jornada tan especial.

Primer de tot, un gran agraïment a l’organització de la Saligarda per la seva feina excepcional, creant un ambient espectacular durant tot el dia.
La dedicació, el “carinyo” i l’esforç per part de tot l’equip organitzatiu s’ha reflectit en tots els detalls de la cursa. Des de l’entrega de dorsals fins al dinar de germanor final!

I, com no, un agraïment especial a Raquel de Bastons Amunt, la força motriu darrere de la incorporació de la marxa nòrdica a la Saligarda. Gràcies i felicitats per la feinada!

Volem també felicitar els àrbitres, que amb la seva dedicació i professionalitat, han garantit el bon desenvolupament de la competició. La seva tasca és fonamental i sovint no reconeguda com es mereix.

 

 

Ziga-Zaga

El circuit de 2,5 quilòmetres, combinant asfalt i terra, ha posat a prova la tècnica dels participants amb una memorable ziga-zaga que serà recordada per tots.

 

L’equip Bendhora

L’equip de Bendhora ha afrontat la Saligarda Trail amb ganes de sumar experiència i, per descomptat, amb la il·lusió de lluir el dorsal sobre la nostra samarreta.

Pel que fa als resultats, ens enorgulleix compartir els èxits del nostre equip: Ferran , amb un merescut segon lloc absolut; Samu, que ha aconseguit una impressionant desena posició; i entre les nostres corredores, Lali, sisena classificada; Sílvia vuitena i la Natàlia desena classificada en la categoria femenina.
Si vols veure la classificació general, aquí

Mentre continuem els entrenaments cada divendres, ja tenim la mirada posada en el proper repte: el 4×4 de Elburgo, el 18 de novembre.

Com sempre, Gas als bastons!!!

Si vols saber més coses de la marxa nòrdica de competició, dona’ns el teu mail

* indicates required