Un diumenge de rialles, marxa nòrdica i solidaritat amb la Barcelona Magic Line de Sant Joan de Déu. Per segon any consecutiu des de Bendhora hem participat en la mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables.Sortida equip Bendhora Barcelona Magic Line 2016
Tot i les primeres gotes que queien a primera hora del matí més de 20 persones, integrants de l’equip de Bendhora, ens hem trobat a plaça Espanya amb la intenció de completar els poc més de 10 quilòmetres del recorregut.

Aquest any l’equip de Bendhora ha aconseguit recollir 476€ que van destinats a programes de suport a persones en situació vulnerable com: ajuts socials, pisos d’inclusió, teràpies complementàries, cooperació internacional i recerca.

Si voleu podeu seguir fent donatius a la pàgina de l’equip: http://www.barcelonamagicline.org/ca/equip/1513

Equip Bendhora Barcelona Magic Line 2016

El recorregut d’aquest any ens ha permès fer una volta a l’estadi olímpic on havíem de buscar un coixí que l’equip del sociosanitari de Sant Joan de Déu ens havia personalitzat amb el nostre lema “ De marxa nòrdica amb la Magic Line”.

 

 

La resta del recorregut ens ha portat per el Jardí Botànic, la caseta del migdia, el castell de Montjuic on hi havia l’avituallament, la plaça de l’armada o el mirador del Poble Sec abans d’entrar a la ciutat i arribar a la plaça Sant Jaume i finalment a la Catedral.

Des de Bendhora volem agrair a les més de 25 persones que heu col·laborat fent un donatiu a través de la pàgina de l’equip.

L’any vinent tornarem a la Barcelona Magic Line!

Equip Bendhora Barcelona Magic Line 2016 Estadi olímpic