World Cup Villaneve de Raho!!! Una bona experiència i un circuit molt agradable al voltant del llac. Hem assolit el repte de competir en una distància de 14 km.

Hem assolit el repte de competir en la distància de 14km. Molt bon ambient: hem escalfat al ritme de la música, hem competit i fins i tot hem tingut temps de banyar-nos al llac!

La cursa ha estat força nombrosa, amb més de 150 inscrits. Ens han felicitat a tots els de l’equip de Bendhora per la bona tècnica. Hem sabut gestionar molt bé les forces mantenint el ritme durant tot el circuit, i això ens ha permès poder apretar al final i obtenir uns bons resultats.

Hem aconseguit dos podis i hem compartit la victòria dels 21km amb el nostre company i amic Tony que una vegada més ha quedat primer amb diferència.

Com sempre ha estat un plaer passar un cap de setmana de competició amb Bendhora.

Gràcies Marta, Lali i Montserrat

La crònica que acabeu de llegir l’han escrit la Marta, la Lali i la Montserrat mentre tornàvem a Barcelona. Les 3, després de fer una gran cursa han volgut col·laborar una mica més redactant aquesta petita crònica per plasmar una mica la nostra experiència a Perpinyà.

Temps i classificacions

Els 5 participants de Bendhora han fet aquests temps en la cursa de 14km:

Sergi Garcia 1h37’42” (9è de la general i 3r de la categoria)
Davínia Carrillo 1h50’48” (9ena de la general i 1a de la categoria)
Marta Gallardo 1h56’56” (7ena de la categoria)
Lali Sabartés 2h02’28” (11ena de la categoria)
Montserrat Esteve 2h04’20” (12ena de la categoria)

Felicitats Tony!

El nostre amic Tony Vazquez ho ha tornat a fer! A quedat campió de la prova de 21km guanyant al campió francés!! Moltes, moltes, moltes felicitats amic! Per nosaltres és un gran orgull veure els teus grans resultats!
Sempre seràs un dels nostres!!

Felicitats i Gràcies a l’organització!

Per últim aprofitem per felicitar la feinada de l’organització de la secció de marxa nòrdica de Union Perpignan Athlé 66. Ha sigut una cursa en un entorn genial i molt ben organitzada! Moltes felicitats!