Nova sortida de marxa nòrdica organitzada conjuntament amb el Patronat Municipal d’Esports de Valls. Aquest cop més d’una quinzena de persones van poder gaudir d’una ruta circular d’aproximadament 13 km per Tarragona. El punt de trobada va ser la Platja de l’Arrabassada on ens vam començar a enfilar cap a l’Ermita del Llorito segint el GR-92. Des d’aquell punt vàrem poder disfrutar d’unes vistes magnífiques de la ciutat i vam començar el descens. Després d’uns kilòmetres per pista forestal i de creuar algunes urbanitzacions vam arribar a Cala Romana. L’itinerari continuava pel Camí de Ronda direcció al punt de partida, passant per la platja Llarga de Tarragona, la dels Capellans i la platja de la Savinosa.
Aquest camí, que resseguia el límit de la costa, va ser un dels atractius més destacats de l’excursió. Els integrants del grup van valorar positivament l’activitat.
El PME té previst al maig fer una sortida de nordic walking més per acabar la temporada, serà de Figuerola a Prenafeta, excursió que havia estat anul·lada pel mal temps.

Recorregut total: 12,97km
Desnivell: 237m
Temps: 3h30′

Powered by Wikiloc