Dissabte,  10 de Novembre es va cel.lebrar al Parc de Can Buxeres la II Marxa Nòrdica, Respirar és vida, on pacients amb malalties respiratòries, familiars i cuidadors van tenir la ocasió de fer un tastet de la tècnica de la marxa nòrdica i un petit recorregut pel parc a càrrec d’un grup d’instructors col.laboradors de Bendhora.

L’ activitat va estar inaugurada i presentada per la regidora de sanitat de l’ajuntament de l’Hospitalet i va comptar amb la presència i col.laboració de la Fundació Lovexair , organització dedicada a la cura, recolzament i orientació a les persones amb patologia respiratòria i que es dedica a sensibilitzar a la societat sobre la importància del diagnòstic precoç, prevenció i tractament d’aquestes malalties respiratòries. També hi va col.laborar Laboratoris Chiesi, farmacèutica dedicada, entre d’altres a la investigació i fabricació de productes per tractar les patologies respiratòries.

En acabar la sessió tots els assistents van tenir la possibilitat de realitzar- se una espirometria per conèixer la seva funció pulmonar.