CURSA MARXA NÒRDICA

El proper diumenge 8 d’abril de 2018 es durà a terme la primera cursa de marxa nòrdica de l’any en territori català, a Tiurana (La Noguera).

La cursa serà de 10km i es durà a terme sobre un circuit de terra d’un kilòmetre de llarg, al qual s’haurà de fer 10 voltes per completar tot el recorregut. Serà una cursa competitiva amb jutges que vetllaran pel compliment del reglament. En el reglament es tindrà en compte des del bastó utilitzat, a que la tècnica executada sigui la correcta amb un seguit d’aspectes tècnics que s’aniran controlant.

MARXA NÒRDICA NO COMPETITIVA

El diumenge a més de la cursa de marxa nòrdica podrem trobar curses d’altres disciplines, com la cursa de muntanya (12 i 21km), canicross i cursa infantil. I per tots/es aquells/es que vulguin gaudir de la natura sense la necessitat de competir, hi haurà un circuït de marxa nòrdica de 12km, aquest circuït estarà dirigit per instructors que ensenyaran la tècnica i acompanyaran els participants durant el recorregut (hi haurà servei de préstec de bastons sense cost).

La cursa també té una vessant solidària, ja que, part dels fons recaptats es destinaran a la lluita
contra el càncer.

Podeu inscriure-us al següent enllaç: https://runedia.mundodeportivo.com/inscripcio/201833252/

Més informació: https://circuitdeobaga.wordpress.com/