Fa més de 7 anys que sortim a fer marxa nòrdica per Collserola i ja ha arribat el moment de que tornem al parc una part del que ens dóna. Per això, aquest any hem iniciat un projecte que ens il·lusiona moltíssim!

Des del passat mes de febrer, on vam avançar aquesta proposta als assistents al nostre aniversari, hem estat en contacte amb el Consorci del Parc Natural de la serra de Collserola per tirar endavant aquesta idea.

D’acord amb el Consorci i el propietari de la finca, hem decidit apadrinar unes fonts de la zona de Can Ferrer, i aquest dissabte passat va tenir lloc la primera acció sobre el terreny.

Finalment farem diferents actuacions al torrent de Sant Iscle, començant per la font vella de Can Ferrer, on aquest dissabte vàrem fer les primeres tasques de manteniment i recerca.
Des d’aquí volem agrair al Consorci tota la col·laboració per fer que aquesta proposta tiri endavant ,i sobretot volem donar les gràcies a tots vosaltres que heu acollit aquesta idea amb molt entusiasme i esteu col·laborant activament!

Estem preparant canvis a la nostra pàgina web per tal que tothom pugui fer un seguiment del projecte i qui vulgui pugui col·laborar econòmicament o assistint a les diferents activitats que farem conjuntament amb el Parc.