El passat diumenge dia 17 de gener, va tenir lloc la 7 edició de la 2 turons de Moià en la modalitat de marxa nòrdica. Des de Bendhora vam participar a la cursa per primera vegada. Apart de la marxa nòrdica a la 2 turons de Moià també hi havia cursa de muntanya, canicros i cursa de muntanya per als més petits.Kieser Training - Bendhora 2 turons 2016

L’equip de Bendhora va comptar amb integrants dels grups habituals i també amb 5 membres del gimnàs Kieser Training, amb qui Bendhora col·labora dos cops per setmana des del passat mes de setembre.

L’itinerari de la caminada i marxa nòrdica que ens va preparar l’organització tenia una distància de 10,8 quilòmetres i un desnivell acumulat de poc més de 300 metres. En el recorregut, després de sortir de Moià es pujava al Turó de Sant Andreu,  amb les restes del Castell de Clarà i l’ermita de Sant Andreu des d’on vam gaudir de les primeres grans vistes del dia.  Després el recorregut de la prova ens va portar per magnífics indrets fins arribar finalment a la Creu del Mirador, des d’on ja veiem el poble de Moià sota els nostres peus.

Enguany, a diferència d’altres edicions el temps ens va acompanyar i, tot i el fred inicial, el sol radiant va fer que poguéssim gaudir d’una magnífica jornada de marxa nòrdica!

En finalitzar la prova l’organització ens obsequiava a tots els participants amb caldo, xocolata desfeta, coca o altres aliments per recuperar les forces mentre es feia un sorteig de material en el qual Bendhora va col·laborar amb uns bastons de marxa nòrdica Kv Garda.

Aprofitem per felicitar als primers classificats, Xavi Ortega i Quim Gili en categoria masculina i la Pilar Hernandez, habitual dels grups entre setmana de Bendhora,  en categoria femenina. Enhorabona Pilar!!

En general fem una valoració positiva de la jornada ja que va ser una gran ocasió per compartir un matí de marxa nòrdica en un entorn diferent i fer pinya amb diferents walkers. Ens agradaria però que ben aviat poguéssim comptar amb trobades / curses de marxa nòrdica específiques on no ens toqui compartir recorregut amb corredors i on es valori la tècnica de la marxa nòrdica.

Finalment volem agrair a la Núria, la Mariona, la Maru, la Pilar, la Geni, la Nedea, la Vicki, la Laura, el Xavi i el Pep que ens volguéssiu acompanyar a Moià a gaudir de la marxa nòrdica!

Bendhora 2 turons 2016

 

La propera trobada on estarem serà el 13 de març a Cerdanyola! Molt aviat us donarem tota la informació!