Aquest passat cap de setmana part de l’equip de competició va viatjar fins a la província de Soria per participar a la cursa de marxa nòrdica de la localitat del Burgo de Osma. Aquesta és la segona vegada que l’equip Bendhora participa en aquesta prova i ja podem dir que s’ha convertit en l’última prova abans de la parada d’estiu de l’equip de Bendhora.

“EN EL BURGO DE OSMA EMPEZÓ TODO”

Repetint la famosa frase de Gerard Piqué, l’edició del 2017 de la cursa del Burgo de Osma va marcar un abans i un després en la competició de Bendhora, ja que va ser la primera cursa on vam participar com a equip.

CAP DE SETMANA DE TORREZNOS I NORDIC!

L’edició d’aquest any va ser molt diferent de l’anterior. Per diferents motius la participació a la mitja marató va ser força inferior a l’any anterior.  A la cursa de marxa nòrdica erem alguns menys que el 2017 però la principal novetat va ser que no hi havia arbitres, ni sancions, ni podis. Va ser una cursa entre amics i coneguts per gaudir de la marxa nòrdica.

El circuit d’asfalt, lleugerament diferent a l’any anterior, va ser  bastant ràpid i tots els participants van fer els 10km entre 1h07min i 1h29min.

En aquest enllaç podreu veure la classificació final: CLASSIFICACIÓ MARXA NÒRDICA

  GRÀCIES I FINS L’ANY VINENT!

Des d’aquí aprofitem per donar les gràcies a l’organització per acollir la marxa nòrdica i felicitar-los per la gran feina feta. Només desitgem poder tornar-nos a veure l’any vinent!!