Aquest cap de setmana ha tingut lloc a la Garrotxa unes jornades organitzades per l’Associació Esportiva Nordic Walking Catalunya amb la finalitat que diferents instructors de marxa nòrdica compartíssim les nostres experiències.

Durant el cap de setmana s’han fet diferents ponències, taules rodones i tallers molts interessants.  La jornada va començar molt forta amb la intervenció de Dolors Jané i Tamara Suárez, entrenadores de natació que ens van aportar la seva experiència. També volem destacar la presencia de Joan Vives, psicòleg esportiu que va ajudar-nos fent un plantejament molt interessant relacionat amb la competició.
A més, també es va parlar de consciència corporal, seguretat, nutrició…

Per part de Bendhora l’Alicia va presentar el programa de prehabilitació que està fent conjuntament amb l’hospital clínic de Barcelona i el Sergi va fer una xerrada de noves tecnologies aplicades a la marxa nòrdica.

A més, també vàrem gaudir d’una sortida de marxa nòrdica nocturna aprofitant la lluna plena que treia el cap entre els núvols.

Diumenge, tota la jornada va ser practica i ens va permetre jugar i fer jocs i experimentar amb la competició.


Per últim, volem agrair a l’Associació Esportiva Nordic Walking Catalunya que hagi tingut la iniciativa d’organitzar un cap de setmana així. També volem agrair i felicitar especialment a la Natalia de Risum, que ha fet d’amfitriona i ha aconseguit que tots els assistents ens sentíssim com a casa.