Aquest dissabte vam celebrar el nostre 8è aniversari, i com ja és tradició ho vam fer amb un esmorzar amb totes aquelles persones que han fet créixer Bendhora.
Prop de 100 persones van voler venir a celebrar-ho amb nosaltres fent marxa nòrdica a Collserola!

Només us podem donar les gràcies a tots els que vau venir i a tots els que ens heu enviat missatges a les xarxes socials, al mail o a través del whatsapp felicitant-nos!

Per nosaltres és un orgull immens veure que la festa d’aniversari Bendhora s’ha convertit també en la vostra festa d’aniversari. Moment de retrobaments, de recordar anècdotes de sortides passades, recordar els primers aniversaris de bendhora que amb prou feines arribàvem a ser 15 persones…

Bendhora creix i evoluciona gràcies a vosaltres. Si mirem enrere només podem que donar-vos les gràcies per creure en nosaltres i deixar-nos acompanyar-vos en les vostres aventures al medi natural. Hem caminat de Barcelona a Puigcerdà, hem donat la volta al Parc de Collserola, hem apadrinat una font del parc, hem competit per Europa…

Fa uns anys no ens podíem ni imaginar que tot això fos possible, i ara que ja hem vist que ho és, seguirem treballant per fer possible el que fins fa poc no ens atrevíem ni a somiar!

Gràcies a tots per convertir Bendhora en una gran família!

Equip de Bendhora