Aquest passat cap de setmana el nostre equip de competició ha tornat a terres basques per
competir al 4×4 de Elburgo. Es tracta d’una competició organitzada pel Club Landederra NW
que ha vist com any rere any creix el nombre de participants, un repte sens dubte ambiciós per
un club d’una localitat petita. Aquesta edició ha comptat amb 26 quartets, 3 duets infantils i 16
persones en categoria individual. Són 4 hores de competició, els equips de 4 fan relleus i
cadascú ha de fer un mínim de 3 voltes. L’objectiu tan pels equips com en el cas dels que
participen de forma individual és fer el màxim de voltes possibles en aquestes 4 hores.

Bendhora ha participat en les 4 edicions d’aquesta cursa i també ha anat aportant més i més marxadors fins arribar a les 22 persones aquest any. 5 equips de relleus i 2 membres de Bendhora en categoria individual han configurat el segon club més nombrós en participació. Dissabte al matí el bus amb l’equip de Bendhora i els nostres amics del Club Nordicwalks,
enfilàvem l’autopista cap a Vitòria. Al vespre una passejada per la ciutat i un “pincho pote” per gaudir de la gastronomia local, i l’endemà tots a punt per arrencar la cursa. Després que el Marc ens preparés l’escalfament, hem començat la competició entre boira. Per primera vegada hem pogut evitar la pluja! El resultat ha estat més que satisfactori, sobretot tenint en compte que per molts era el primer cop que competien. Especial menció a la Silvia i l’Erik, que han aguantat 4h seguides marxant a un ritme increïble. La Silvia ha quedat segona en categoria femenina amb 18 voltes (4h 14m 5s) i l’Erik tercer en masculina amb 19 voltes (4h 7m 19s).
Enhorabona!

La organització ha estat excel·lent com sempre, puntuals, preparats amb mesures anti-COVID, cuidant-nos amb caldo calentet… Felicitats, es nota que hi poseu l’ànima!
L’Anna, la MªCarmen, la Tere, el Migui, la Dolça, la Irene, el Felipe, la Roser i la Mercè s’han llançat a la piscina i per primera vegada han participat en una competició de marxa nòrdica. Els membres més veterans els han rebut amb els braços ben oberts i això és una de les moltes virtuts d’aquest gran equip de persones. És emocionant veure com la família Bendhora creix i com poc a poc la competició està captant l’atenció de més marxadors. Pels que encara no ho heu provat, us animem a venir un dia amb el nostre equip. Són petits reptes a l’abast de tothom que motiven i sobretot ens fan passar una molt bona estona envoltats de gentmagnífica.
Gràcies a tots per venir! Esperarem amb ganes la següent cursa!
#gasalsbastons