Marxa nòrdica

Marxa nòrdica

El Nordic Walking, o Marxa nòrdica és una activitat física que incorpora uns bastons específics a la forma natural de caminar per aconseguir impulsar-se cap endavant. Practicant marxa nòrdica amb una bona tècnica s’aconsegueix involucrar la part inferior i la superior del cos, respectant sempre les característiques biomecàniques de la marxa humana.

La marxa nòrdica és una activitat segura, eficaç i equilibrada que ens ajuda a treballar tot el cos de forma simètrica. A més, el nordic walking ens permet adaptar el nivell de l’activitat segons l’objectiu del practicant.  Això fa que sigui una activitat apte per a tothom, des de nens fins a persones de la tercera edat.

Salut

Cada vegada son més els estudis que demostren que la marxa nòrdica pot aportar múltiples beneficis si es practica de manera regular.

Oci

Socialitzar, conèixer territori… la marxa nòrdica et permet, a través d’una activitat física a l’aire lliure, viure noves experiències.

Esport

La marxa nòrdica té competicions pròpies i a més, també pot ser un bon complement als entrenaments d’altres modalitats esportives.

Video

Marxa nòrdica, molt més que caminar amb bastons!

Cal aprendre a fer marxa nòrdica?

Una de les coses que sentim de tant en tant és que això de la marxa nòrdica és tan fàcil com agafar uns bastons i començar a caminar. Com hem comentat abans, és important una bona tècnica per obtenir els beneficis que van associats a la pràctica de la la marxa nòrdica. Per aconseguir-la, és necessari contactar amb un bon instructor i fer una iniciació

Qui ensenya marxa nòrdica?

Tot l’equip de Bendhora formem part de INWA. Una associació present a més de 15 països que promou la marxa nòrdica a través de la metodologia de les 10 passes.

Compartim amb vosaltres l’enllaç de la delegació INWA-Spain on podreu trobar tota la informació referent a l’organització i un llistat amb tots els instructors.

El romànic de Collserola: Sant Vicenç del Bosc – Sant Medir – Sant Adjutori

En aquest itinerari ens proposem conèixer la serra de Sant Vicenç i la vall del Gausac tot fent un recorregut circular des del club de Tennis de Sant Cugat. A la zona de l’Obaga de Collserola hi trobarem un paisatge bàsicament forestal i és on el parc és més salvatge....

BOTIGA MATERIAL

Disposem de tot el material que necessites per practicar la marxa nòrdica d’una segura. A la nostra botiga virtual trobaràs bastons, motxilles, bosses…