Des de Sant Esteve Sesrovires, una vintena d’entusiastes de la marxa nòrdica s’han enfrontat als 11 quilòmetres d’itinerari fins al Balcó de Montserrat. Malgrat el cel cobert, les vistes de la muntanya han estat resplendents, demostrant que la bellesa de Montserrat pot traspassar qualsevol vel de núvols.

El Recorregut:

Navigant per una zona on l’urbanisme i la indústria marquen el paisatge, hem descobert senders ocults que ens han ofert un refugi de la civilització. Aquests camins poc transitats ens han portat a través de vistes impressionants de Montserrat, amb el Tibidabo vigilant al fons, camps de vinyes que dibuixen el paisatge, i sí, fins i tot hem vist algun polígon industrial des de la distància. Aquesta varietat ha creat un contrast únic, perfecte per a la pràctica de la marxa nòrdica, oferint-nos un equilibri entre l’exercici físic i l’apreciació del nostre entorn.

 

Els 7 Balcons de Montserrat:

Aquesta visita al Balcó de Montserrat des de Sant Esteve Sesrovires marca el sisè balcó que hem explorat, acostant-nos a completar el repte dels “7 Balcons de Montserrat”, una iniciativa del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Amb només el Balcó de Collbató pendent, estem a punt d’assolir aquesta fita que ens ha permès conèixer de prop la magnificència de Montserrat des de múltiples perspectives.

Foto del grup davant de la muntanya de Montserrat

No et vols perdre els altres Balcons?

Subscriu-te al nostre butlletí per assabentar-te de totes les nostres activitats i descobrir moltes coses de la marxa nòrdica…

* indicates required